6 Ιουνίου 2022

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης




Σε μία λιτή εκδήλωση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης απονεμήθηκαν σήμερα το πρωί, οι βεβαιώσεις παρακολούθησης προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, που υλοποίησε ο Δήμος Κατερίνης (διά ζώσης αρχικά και εξ αποστάσεως στη συνέχεια λόγω της πανδημίας). Συγκεκριμένα πρόκειται για προγράμματα, που υλοποιήθηκαν από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων.

Τα προγράμματα έγιναν σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και με το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης. Ειδικότερα, από τον Ιανουάριο του 2020, υλοποιήθηκαν συνολικά 14 τμήματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων με διάφορα γνωστικά αντικείμενα.

«Ο Δήμος μας θέλοντας να ανταποκριθεί στην ανάγκη βελτίωσης, συμπλήρωσης και αναβάθμισης των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των δημοτών οργάνωσε και πραγματοποίησε τα συγκεκριμένα προγράμματα με στόχο την συνέχιση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των ωφελουμένων» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Σταύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τα στελέχη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων, για την υλοποίηση των προγραμμάτων, καθώς και τις συμμετέχουσες για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν. Όπως διευκρίνισε ο κος Χριστοφορίδης: «Ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια θα υλοποιήσουμε όλο και περισσότερα τμήματα παρακολούθησης, με θέματα ενδιαφέροντα, ελκυστικά για άτομα κάθε ηλικίας και μόρφωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !