17 Σεπτεμβρίου 2023

Χάλκινος Μεσογειονίκης στην πάλη ο Χρυσιδης των Ολυμπίων Κατερίνης
Με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας αγωνιστικε ο Μακεδόνας γίγαντας από την Κατερίνη Αχιλλέας Χρυσιδης στους Μεσογειακούς αγώνες παράκτιων αθλημάτων 2023 που έλαβαν χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης άρτια οργανωμένα από την Ολυμπιακή επιτροπή με την συμμετοχή 26 χώρων και 1.123 συμμετεχόντων σε 13 αθλήματα.
Ο κορυφαίος αθλητής της Εθνικής ομάδας και των Ολυμπίων Κατερίνης υπερέβαλε εαυτό και κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο μέσα σε 25 ημέρες( μετα το χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη ,το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες).
Έτσι ο Αχιλλέας μετά από τρεις συγκλονιστικές νίκες έναντι του Αλγερινού, Ιταλού και Γάλλου αντιπάλου του κατοχύρωσε το χάλκινο μετάλλιο .
Η Εθνική μας ομάδα υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακων προπονητών της Παπακωνσταντίνου Κώστα και Μπαταλα Βασίλη κατέκτησε τα 9 από τα 21 συνολικά μετάλλια των αγώνων θριαμβεύοντας έτσι και σε αυτούς τους μεσογειακούς αγώνες κατακτώντας την πρώτη θέση και στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες όπως άλλωστε και στους προηγούμενους δύο μεσογειακούς αγώνες συνεχίζοντας αυτήν την τιμητική παράδοση για την πατρίδα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !