17 Σεπτεμβρίου 2023

Προτάσεις του Σπύρου Κουλκουδίνα για την αντιμετώπιση των συμμοριών ανηλίκων
Ο προγραμματισμός των εργασιών και η σύσταση και συγκρότηση της υποεπιτροπής για την καταπολέμηση της εμπορίας και της εκμετάλλευσης ανθρώπων ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στην οποία μετέχει ως μέλος ο Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας.

Αντικείμενο της επιτροπής είναι, μεταξύ άλλων, η έρευνα και διατύπωση προτάσεων με σκοπό την προώθηση στην οικογένεια, την εκπαίδευση και στους άλλους κοινωνικούς θεσμούς, καθώς και την κατοχύρωση και την εφαρμογή από τη διοίκηση, της αρχής της ισότητας των φύλων και ιδίως σε θέματα απασχόλησης και του σεβασμού και της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Ο κ. Κουλκουδίνας στην τοποθέτησή του κατέθεσε δύο προτάσεις που αφορούσαν την αντιμετώπιση μέσω προτάσεων και συγκεκριμένων πρωτοβουλιών της ανησυχητικής αύξησης των συμμοριών ανηλίκων, το ενδοσχολικό και εξωσχολικό bulling, καθώς και τις πολιτικές ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης-ενθάρρυνσης των νέων ζευγαριών στην υιοθεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !