17 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δήμος Πέλλας απαντά στον Δήμο Λαρισαίων: Στείλαμε βοήθεια, λάβαμε διαμαρτυρία
Δηκτική απάντηση εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Πέλλας στα όσα του επέρριψε ο Δήμος Λαρισαίων, ότι δηλαδή έστειλε βοήθεια σε πληγέντα χωριά χωρίς να τον ενημερώσει.Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στείλαμε βοήθεια, λάβαμε διαμαρτυρία!
Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν πόνεσε με τις φωτιές και τις πλημμύρες. Η πρώτη σκέψη όλων μας από τις πρώτες ώρες ήταν πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάποιοι το κάναμε. Ο Δήμος Πέλλας έστειλε τρία φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης στην περιοχή της Λάρισας την πρώτη μέρα που δόθηκε σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός. Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι βοηθήσαμε τους πληγέντες συμπατριώτες μας και αυτό μας φτάνει.

Ούτε ανακοινώσεις κάναμε, ούτε φωτογραφίες, ούτε δελτία τύπου.

Τα έκανε όμως ο Δήμαρχος Λάρισας χαρακτηρίζοντας “σαφώς αντιδεοντολογική, καταδικαστέα και έξω από το πνεύμα αλληλεγγύης” την προσφορά μας! Επί λέξει! Τα φορτηγά μας πράγματι δεν παρέδωσαν στο Δημαρχείο της Λάρισας όπως θέλαμε από την αρχή, γιατί παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, όπως και με άλλους δήμους της περιοχής. Κατανοούμε τις δυσλειτουργίες σε μια τέτοια καταστροφή. Κατανοούμε την ταραχή και τον πόνο. Κατανοούμε ακόμα και την υπερβολή! Γι’ αυτό δε θα δώσουμε οποιαδήποτε πολιτική συνέχεια στο θέμα.

Ο Δήμος Πέλλας εκφράζει τα αλληλέγγυα αισθήματα των δημοτών του και θα συνεχίζει να το κάνει όπως το έκανε στη Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην Τουρκία, στη Συρία και όπου αλλού χρειαστεί.

Καλό κουράγιο, συμπατριώτες, θα είμαστε δίπλα σας και με νέες αποστολές σύντομα!»
onlarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !