26 Απριλίου 2023

Ζιγκερίδης: Πόσοι συμπολίτες μας πρέπει να "θυσιαστούν";

Τις ευθύνες της Διοίκησης για την επικινδυνότητα των πεζοδρομίων της Επταπυργίου, καταγγέλει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζιγκερίδης, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό συμπολίτισσάς μας.


Ακόμη υποσχέθηκε ότι θα ενδυναμώσει και θα ενισχύσει το τμήμα "Μικρότερων και Καθαριότητας" για να δίνει άμεσα λύσεις στα προβλήματα και πως θα εφαρμόζεται σύστημα ετήσιων συντηρήσεων για να διατηρείται σε καλή κατάσταση τα πεζοδρόμια και το οδικό δίκτυο, εάν οι πολίτες τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.


Πόσοι ακόμη πολίτες πρέπει να "θυσιαστούν " και να υποφέρουν από την κακή κατάσταση των πεζοδρομίων της Επταπυργίου και όχι μόνο;


Αναρωτιέται ο κος Ζιγκερίδης...


Ο κάτοικος του Δήμου που τραυματίστηκε καταγγέλλει την κακή κατάσταση των πεζοδρομίων της Επταπυργίου που οφείλεται σε λακκούβες, διογκώσεις ανισόπεδες επιφάνειες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.


Στις φωτογραφίες αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμη μια φορά η κακή κατάσταση των πεζοδρομίων της Επταπυργίου, μέχρι να γίνει το έργο ανάπλασης, το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται μετά τις δημοτικές εκλογές του 2023.


Μέχρι τότε θα υπάρχει η απουσία στοιχειωδών συντηρήσεων που θα κρατούν τα πεζοδρόμια σε ανεκτό επίπεδο και θα διασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής διέλευση των Πεζών.


"Η Διοίκηση επιλέγει να μην ξοδεύει ευρώ σε ένα έργο που το σχεδιάζει 29 χρόνια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθημερινά άνθρωποι, το έργο έχει κολλήσει διαγωνιστικά λόγω ενστάσεων των διαγωνιζόμενων τεχνικών εταιρειών. Ζητώ την άμεση αποκατάσταση των επικίνδυνων σημείων με συντήρηση των πεζοδρομίων για μην έχουμε και άλλο τραυματισμό. Η ίδια κατάσταση με συνεχιζόμενους τραυματισμούς πολιτών λόγω της ολισθηρότητας και κακών κλίσεων των διαβάσεων ΑμΕΑ στην Ανδρέα Παπανδρέου στην Νεάπολη. Η Δημοτική Παράταξη Δυναμική Ενότητα Πολιτών κι εγώ προσωπικά, θα αγωνιστούμε για μία Διοίκηση των πολιτών που σκύβει στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου και δίνει λύσεις", είπε τέλος, ο κος Ζιγκερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !