26 Απριλίου 2023

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Του Ονείρου» στην αίθουσα Τέχνης "Χρύσα"




Η Αίθουσα Τέχνης ΧΡΥΣΑ και ο Ευάγγελος Σκλιοπίδης εγκαινιάζουν το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Του Ονείρου" στις 13:00 στο "Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες" - πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου - Υπό την Αιγίδα του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης.
Το φιλότεχνο κοινό της Κατερίνης θα έχει την μοναδική ευκαιρία να απολαύσει μια συλλογή από έργα καταξιωμένων ελλήνων ζωγράφων-συνεργατών της Αίθουσας Τέχνης ΧΡΥΣΑ, που με το ταλέντο τους, την επιμονή και την σχολαστική δουλειά τους, έχουν εδραιωθεί στον Ελλαδικό χώρο αλλά και εκτός αυτού.
Η μοναδική συλλογή των έργων απαρτίζεται από ακουαρέλες, λάδια, χαρακτικά, σύνθετα και γλυπτά και θα είναι προς έκθεση μέχρι και τις 31 Μαϊου υπό την αιγίδα του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης.

Συμμετέχουν οι δημιουργοί:
Ανδρουτσάκης Στάθης, Βατανίδης Στάθης, Βουτσινάς Μάριος, Γκέκας Αστέρης, Γκάρστεα Έλενα, Δήμος Τάσος, Κανά Ειρήνη, Καράς Χρίστος, Καρακατσάνης Βασίλης, Κούτρικας Γιάννης, Κυριακή, Λατινοπούλου Αθηνά, Μαδένης Μιχάλης, Παλλαντζάς Χρήστος, Ρήνας Βαγγέλης, Ρόκος Κυριάκος, Σαρελάκου Ρουμπίνα, Σπυριούνης Κώστας, Στεφανίδη Φωτεινή, Στρατάκης Νίκος, The Tsitouras Collection, Φιλιππούση Βιργινία, Χάρος Μανώλης.

Οργάνωση: Ευάγγελος Σκλιοπίδης

Εγκαίνια Σάββατο 29/04/2023 στις 13:00

Διάρκεια έκθεσης 29/04 - 31/05/2023.

Ώρες επίσκεψης καθημερινά 10:00-14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:18:00-21:00

Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες - πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου
Ίωνος Δραγούμη 8 & 25ης Μαρτίου , Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !