26 Απριλίου 2023

Γονέας απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια δημοτικού μέσα σε σχολείο !
Ενα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας άνδρας απείλησε με μαχαίρι τη διευθύντρια της μονάδας με μαχαίρι (!), ενώ βρισκόταν μαθητές στο σχολείο.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν σύμφωνα με το ekriti.gr, η απαίτηση του συγκεκριμένου άνδρα να λάβει «εδώ και τώρα» το επίδομα από την εγγραφή του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, όλα συνέβησαν όταν πήγε στο σχολείο και ζήτησε να εγγράψει το παιδί του (ενώ τα σχολεία κλείνουν σε ένα μήνα).

Η διευθύντρια εξήγησε στον άνδρα πως θα έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού και όλη διαδικασία που απαιτείται. Τότε – σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti – εκείνος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε την δασκάλα. Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση, με την διευθύντρια έντρομη να ενημερώνει την αστυνομία.

Ένα περιπολικό από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου έσπευσε στο σημείο και ο δράστης συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !