26 Απριλίου 2023

Ξεκόλλησε το... λάστιχο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε διασωληνωμένο νεογέννητο
Σε περιπέτειες μπήκε οδηγός και το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης στην Κρήτη, όταν ξεκόλλησε το λάστιχο του οχήματος, θέτοντας σε κίνδυνο και ένα μωράκι, το οποίο μεταφερόταν στο ασθενοφόρο διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fonien.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Τάρμαρος στον δρόμο προς Ηράκλειο, όταν ξαφνικά ο οδηγός ένιωσε το τιμόνι να τρέμει, ενώ κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα λόγω του έκτακτου περιστατικού, με την κατάσταση να δείχνει πολύ σοβαρή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου και να αποτρέψει τα χειρότερα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στην ιστοσελίδα δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκολλάει η γόμα από λάστιχο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι οδηγοί έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι τα λάστιχα είναι κακής ποιότητας και δεν αντέχουν στον χρόνο, παρόλο που στην προμήθειά τους πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αμέσως μετά το συμβάν επί τόπου έσπευσε όχημα της αστυνομίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ η θερμοκοιτίδα και οι γιατροί μπήκαν σε άλλο ασθενοφόρο που είχε ήδη φτάσει, ώστε να μεταφερθεί το περιστατικό σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Πηγή: fonien.gr - newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !