26 Απριλίου 2023

Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής Νο 36 του εμπορικού κέντρου «Mediterranean Cosmos»




Τροποποίηση Λειτουργίας λεωφορειακής γραμμής Νο 36» που αφορά στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των εργαζομένων και επισκεπτών του εμπορικού κέντρου «Mediterranean Cosmos».
Η αλλαγή αφορά στην τροποποίηση του τελευταίου δρομολογίου της λεωφορειακής γραμμής Νο 36 «Βούλγαρη-Ζώνη Καινοτομίας».
Ειδικότερα, το τελευταίο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται κατά δεκαπέντε (15) λεπτά αργότερα, ήτοι στις 23:15, από το εμπορικό κέντρο προς τον τερματικό σταθμό της Βούλγαρη.
Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των εργαζομένων του εμπορικού κέντρου κατά το πέρας λειτουργίας των καταστημάτων, υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τη λεωφορειακή γραμμή Νο 36 Ν η οποία αναχωρεί στις 21:15 από το εμπορικό κέντρο είτε τη λεωφορειακή γραμμή Νο 36 Ζ «Βούλγαρη-ΚΤΕΛ Καινοτομίας» η οποία αναχωρεί στις 21:25 από αυτό με τη χρονική επιβάρυνση εξαιτίας της διέλευσης του λεωφορείου από το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) να μην υπερβαίνει τα πέντε (5') λεπτά.
Σχετικά με την απευθείας σύνδεση του Α.Σ.ΙΚΕΑ με το εμπορικό κέντρο, επισημαίνουμε ότι τα πρωινά δρομολόγια προσεγγίζουν το εμπορικό κέντρο στις 8:50 και 10:00 ενώ τα τελευταία βραδινά διέρχονται από το εμπορικό κέντρο προς τον Α.Σ. ΙΚΕΑ στις 21:45 και 22:40 αντίστοιχα .
Οιαδήποτε αλλαγή θα επηρεάσει σημαντικά το πρόγραμμα της λεωφορειακής γραμμής γενικότερα και θα εξετασθεί στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού των λεωφορειακών γραμμών αστικής συγκοινωνίας που εκπονείται από τον ΟΣΕΘ.


ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !