11 Μαΐου 2022

Φυτώρια Αφοί Μανώση – Τσακιρίδη στην Κατερίνη

 


Τα φυτώρια Αφοί Μανώση – Τσακιρίδη λειτουργούν από το 2002 στην Κατερίνη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, με σεβασμό στον πελάτη αλλά και το περιβάλλον. Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, ενώ διαθέτει ένα διαρκώς διευρυνόμενο πελατολόγιο.

Με σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία, τα φυτώρια Αφοί Μανώση – Τσακιρίδη εγγυώνται την άριστη ποιότητα της εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες μας. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα είδη φυτών και δέντρων, τις αποδοτικές μεθόδους καλλιέργειάς τους αλλά και τις σύγχρονες τάσεις στην κηποτεχνία και τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων γενικότερα.




H εταιρεία μας καλλιεργεί συνολικά 50 στρέμματα, ενώ η τάση είναι συνεχώς αυξητική. Οι μέθοδοι παραγωγής που χρησιμοποιούνται είναι με απευθείας ανάπτυξη των φυτών στο έδαφος και με καλλιέργεια σε γλάστρα.

Τα φυτά που αναπτύσσονται στο έδαφος υπόκεινται σε όλες τις απαιτούμενες εξειδικευμένες καλλιεργητικές φροντίδες, όπως ριζοκοπές, κλαδέματα, θρέψη και φυτοπροστασία, ώστε όταν μεταφυτευθούν σε γλάστρα ή στο χώμα, να εγκλιματιστούν χωρίς προβλήματα στο νέο περιβάλλον τους.

Τα φυτά που αναπτύσσονται σε γλάστρα υπόκεινται σε διαδοχικές μεταφυτεύσεις, μέχρι να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο μέγεθος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ο,τιδήποτε χρειάζεστε γύρω από τα φυτά και τον κήπο!

Ρήγα Φεραίου (τέρμα) Κατερίνη Τ.Κ. 601 00


(+30) 23510 47420, (+30) 6972 822 055


info@fytoria-mmt.gr


www.fytoria-mmt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !