11 Μαΐου 2022

1.000.000 ευρώ για την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου Μ. Μηλιάς – Καρυών




Με 1.000.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Κατερίνης για την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Μεσαία Μηλιά με τις Καρυές.


Η χρηματοδότηση έρχεται μετά από συνάντηση και συνεργασία που είχε στο Υπουργείο Υποδομών στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου με τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Η υλοποίηση του έργου «Κατασκευή-Βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών της Δ.Ε. Πέτρας του Δήμου Κατερίνης», κρίνεται απολύτως αναγκαία. Οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση υφισταμένης αγροτικής οδού, βελτίωση των γεωμετρικών της χαρακτηριστικών, καθώς και τη δημιουργία τεχνικών έργων κατά μήκος του δρόμου, προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.
Την ικανοποίησή του για τη χρηματοδότηση του έργου από πόρους του Υπουργείου Υποδομών, εξέφρασε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση του, στο αίτημα χρηματοδότησης του έργου. «Τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές του Δήμου μας, αποτελούν βασική προτεραιότητα για τη διοίκησή μας. Είναι σημαντικό που το Υπουργείο Υποδομών χρηματοδοτεί προτάσεις μας που αφορούν τη βελτίωση των δρόμων μας, αφού έτσι ενισχύεται η οδική ασφάλεια και δημιουργούνται προϋποθέσεις ανάπτυξης για τις κοινότητές μας», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης.

1 σχόλιο:

  1. Με τον δρομο Λόκοβης(Πετρας) - Κοκκινοπηλού τι θα γινει επιτελους;;;Η διαδρομη εχει αποσυρθει απο τους χαρτες και εχουν ξυλωθει ταμπελες για Κοκκινοπηλο εξω απο τα Φωτεινα. Θα δουμε ποτε καμια ασφαλτωστρωση η εστω συντηρηση του δρομου με Γκρειντερ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !