11 Μαΐου 2022

Ανθοπωλείο Δεμερτζίδης από το 1987 στην Κατερίνη






"Κάντε ένα δώρο που ξεχωρίζει. Μοναδική ποικιλία προϊόντων για κάθε περίσταση. Υπέροχα σχέδια, φανταστικά χρώματα για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. "


Το ανθοπωλείο μας “Δεμερτζίδης Κωνσταντίνος” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, βρίσκεται κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο ανθοπωλείο μας καθημερινά μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από άνθη με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές συνθέσεις και ανθοδέσμες για να τις προσφέρετε στα αγαπημένα σας άτομα.

Με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία μπορούμε να αναλάβουμε τον στολισμό του γάμου σας ή της βάπτισης του μικρού σας με ευφάνταστες δημιουργίες και πανέμορφα λουλούδια.

Στόχος του ανθοπωλείου μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το ανθοπωλείο μας στην Κατερίνη για να συζητήσουμε για τον στολισμό του γάμου ή της βάπτισης του μικρού σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.




Ποιότητα στο χώρο της Ανθοκομίας και της Ανδοδετικής τέχνης από το 1987

Τα λουλούδια είναι σχήματα και χρώματα. Έχουμε τα πινέλα τη γνώση και το μεράκι. Δώστε μας τον καμβά και αφεθείτε να σας παρουσιάσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που ονειρευόσασταν.!



Στο κατάστημά μας θα βρείτε σχέδια λουλουδιών από όλα τα μέρη του κόσμου ιδανικά για να εντυπωσιάσετε του καλεσμένους σας σε κάθε περίσταση.



Εθνικής Αντιστάσεως & Κασσάνδρου, Κατερίνη 2351034970
http://www.studiodemertzidis.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !