11 Μαΐου 2022

Νοσοκομείο Κατερίνης: "Τραγική οργάνωση, παντελης έλλειψη προσωπικου, ήρωες όσοι εργάζονται εκεί μέσα"



Δυστυχώς οι περισσότεροι πολίτες που επισκέπτονται το Νοσοκομείο Κατερίνης δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη. Πολλά τα προβλήματα, ακόμη περισσότερα τα παράπονα που διατυπώνονται στις αξιολογήσεις της google στη σελίδα του Νοσοκομείου. Δημοσιεύουμε μερικά απ΄αυτά και ελπίζουμε κάποτε τα οργανικά κενά να καλυφθούν επιτέλους.


"Άθλιο ας το πούμε νοσοκομείο. Οι πολιτικές για την απαξίωση του δημοσίου υγειονομικου συστήματος είναι ολοφάνερες στο εν λόγω ίδρυμα. Τα επείγοντα λειτουργούν οπότε τους καπνίσει, δλδ να πεθαίνεις και να μην υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει, κανείς!! Πολλά συγχαρητήρια στους βουλευτές της Πιεριας καί εδικά της ΝΔ που κατάφεραν η Πιερία να μην έχει νοσοκομείο, άθλιοι όλοι τους.


Προβληματική εξυπηρέτηση
Δεν είναι δυνατόν στο μοναδικό νοσοκομείο της Πιερίας να λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι τις 14:30. Και που λειτουργεί δηλαδή, σπάνια απαντάει. Προφανώς δεν επαρκεί το προσωπικό αλλά καλό θα ήταν οι εκάστοτε ιθύνοντες να κοιτούν τα πραγματικά ζητήματα κι όχι να κάνουν δημόσιες σχέσεις και ανούσιες δηλώσεις. Είναι κρίμα και για το προσωπικό που δίνει την ψυχή του αλλά και για τους ασθενείς που θέλουν να εξυπηρετηθούν.


Έκτακτο περιστατικό και περιμέναμε ώρες.. τι να πω; ας βάλουν, οι υπεύθυνοι, περισσότερα κρεβάτια και περισσότερο προσωπικό, δεν είναι δυνατόν, για μια πόλη 60000 κατοίκων να έχετε 10 κρεβάτια στα ΤΕΠ. Γι αυτό άργησαν να μας πάρουν, δεν είχαν κρεβάτια. Λίγη οργάνωση δε βλάπτει!!!
Μπράβο, όμως, στα παιδιά που δουλεύουν εκεί, κάνουνε πολύ καλή δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι κάθε φορά. Το προσωπικό είναι πολύ καλό, δυστυχώς οι συνθήκες εργασίας τους δεν τους δίνουν το υλικό που χρειάζονται για να εξυπηρετήσουν το κόσμο γρήγορα.


Ειλικρινά λυπάμαι και το προσωπικό και τους γιατρούς εκεί μέσα και φυσικά τους ασθενείς περισσότερο από όλους! Κάνεις συνεννόηση για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και σου καταφέρνουν το θανατηφόρο αντίθετο.
Κι αναρωτιέμαι αν δεν μπορείς απλά να συννενοηθεις βάζοντας ένα στόχο εκεί πόσο μάλλον να θεραπευτείς...
Και το αποτέλεσμα θανατηφόρο! Λυπάμαι την κακόμοιρη κυβέρνηση μας που αντί να δώσει έμφαση και σημασία στον τομέα της υγείας πράττει τα άκρως αντίθετα εξαυλωνοντας και την τελευταία προσπάθεια καλοθελημένων ανθρώπων να κρατήσουν με κάθε τίμημα σταθερές τις επάλξεις.
Άκρως λυπηρό!


Δεν υπάρχει καμία μα ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά αν κανείς πάθει κάτι το τελευταίο που θα του πρότεινα είναι να πάει στο νοσοκομείο...μαλλον ΣΤΑΒΛΟΣ παρά νοσοκομείο. Θέλουμε να λεγόμαστε και κράτος.....ντροπή απλά.


Τραγική οργάνωση, παντελης έλλειψη προσωπικου, ήρωες όσοι εργάζονται εκεί μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !