1 Μαρτίου 2023

Σταμάτησαν έξωση από σπίτι στην Καλαμαριά
Ακόμη μία έξωση στη Θεσσαλονίκη επιχειρήθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 1 ΜΑρτίου.

Συγκεκριμένα επιχειρήθηκε η έξωση οικογένειας συναξιούχου από σπίτι στην Καλαμαριά.

Έξω από την συγκεκριμένη κατοικία συγκεντρώθηκαν από νωρίς σωματεία και φορείς ενώ παρών ήταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης.

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με δικαστικό επιμελητή, ο οποίος είχε ήδη αλλάξει την κλειδαριά ωστόσο η έξωση τελικά απετράπη μετά και την δυναμική παρουσία φορέων και απλών πολιτών.


Ανάλογη προσπάθεια έξωσης είχε προηγηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο σπίτι, όμως κάτω από την δυναμική παρέμβαση φορέων και σωματείων της περιοχής, απετράπη και πάλι η προσπάθεια έξωσης.

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από fund και ο αγοραστής προσπάθησε να πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες, μια συνταξιούχο και έναν αυτοαπασχολούμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό ποσό του δανείου για το οποίο ο κ. Φ.Π. κινδυνεύει να χάσει το σπίτι τυ ήταν γύρω στις 60.000 ευρώ το οποίο και αρχικά πλήρωνε κανονικά. Ωστόσο, σταμάτησε να πληρώνει όταν έπεσαν οι μισθοί και η σύζυγός του έπαψε να εργάζεται.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το δάνειο πλέον έφτασε στις 180.000 ενώ κατήγγειλε ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια από το fund, το οποίο αγόρασε το δάνειο από τράπεζα, να γίνει διακανονισμός αν και ο ίδιος προσπάθησε να το εντοπίσει, ώστε να έρθει σε επαφή για ρύθμιση.

Η κινητοποίηση του κόσμου μου έδωσε «μια ασφάλεια που δεν ένιωσα ποτέ γιατί πίστευα ότι είμαι μόνος, παλεύω μόνος» δήλωσε ο ίδιος.
typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !