1 Μαρτίου 2023

Στους τραυματίες και η πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη




Ανάμεσα στους επιβάτες που τραυματίστηκαν μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, βρίσκεται και η 23χρονη πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο κατάφερε να βγει ζωντανή, με τη μητέρα της να μιλάει ανακουφισμένη.



«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», ανέφερε και πρόσθεσε μιλώντας στο flashnews: «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο».

Η ίδια η αθλήτρια μέσω Instagram story αναφέρει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από άλλους συνεπιβάτες της που δίνουν μάχη στο νοσοκομείο και έκανε έκκληση για αιμοδοσία:



«Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος» έγραψε η Εμμανουέλα Κατζουράκη.




newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !