17 Μαΐου 2022

Ψητοπωλείο Tommys στην Κατερίνη:"Η ευχάριστη έκπληξη για τον ουρανίσκο σας" !




Ήρθε σαν ευχάριστη έκπληξη για να αναστατώσει τον ουρανίσκο μας με ανεπανάληπτες Ελληνικές γεύσεις. Το ψητοπωλείο Tommys στην πλατεία της Κατερίνης κερδίζει ήδη την μάχη των γεύσεων. Το παραδοσιακό χειροποίητο σουβλάκι,ο μερακλίδικο ς γύρος αποτελεί το νέο must της πόλης. Και φυσικά και όλα τα μπιφτεκοδειδή του έχουν φανταστικές γεύσεις.
Ο Γύρος του Tommys περιγράφεται σε μια έκφραση: Όταν η χειροποίητη παραδοσιακή συνταγή συναντάει το μεράκι το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα με λαδωμένη ή αλάδωτη πίτα -γιατί εκεί βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της νοστιμιάς τους.
Φυσικά τα μαχαιροπήρουνα μαλώνουν πάνω από τις πλούσιες σαλάτες και ορμάνε στα λουκάνικα τα καπνιστά στις κοτομπουκιές και στα σουτζουκάκια. Οι πατάτες country τελιώσαν χωρίς να το καταλάβουμε.
Οι τζατζικομαχίες συνεχίζονται με τα SPECIALS , ,κοτοπουλίνο, σουτζουκάκι πολίτικο, τορτιγια,γιαουτουρλού, πίτες λαχανικών και φυσικά σουπερ burgers. Για τους προχωρημένους έχουμε και JACK DANIELS: ζουμερό μπιφτέκι, ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι τσένταρ, μπείκον και την αγαπημένη σώς jack daniels.
Θέλετε και άλλα δηλαδή;
Αυτά δεν λέγονται…τρώγονται.


25ης Μαρτίου 2, Κατερίνη, Τηλέφωνο:
2351025905

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !