17 Μαΐου 2022

Ασφάλειες Κική Ρίντου στην Κατερίνη

 
Τι πρέπει να γνωρίζετε για εμάς

Είμαστε ασφαλιστικοί σύμβουλοι που προσφέρουν ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής.

Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες μας.

Αναμφίβολα, η αναγνωρισμένη αξιοπιστία μας, υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό μας. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με ασφαλιστικές εταιρίες διεθνούς κύρους, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή εξασφάλιση που οι ασφαλισμένοι της και οι συνεργάτες της μπορούν να απολαμβάνουν.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της εξειδίκευσης με το σύγχρονο και «ανήσυχο» πνεύμα που διέπει τη φιλοσοφία μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένη ασφάλιση που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών.

Όραμά μας να είμαστε η πρώτη σας ασφαλιστική επιλογή, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην Ιδιωτική Ασφάλιση, με σεβασμό στον άνθρωπο.
Ρίντου ΚικήΑσφαλιστικός ΣύμβουλοςΝικολάου Κατερινιώτου 15
60100, Κατερίνη

23510-22259
asfaleies.katerini@gmail.com
Καθημερινά : 9:00 - 21:00https://asfaleies-katerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !