17 Μαΐου 2022

Λιτόχωρο- Λόγυρος Ασφαλτοτεχνική: "Χρόνια φτιάχνει του δρόμους στους οποίους οδηγείτε με ασφάλεια "




Η ΑΣΦΑΛΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΛΟΓΥΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ που έχει έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και εργασιών ασφαλτόστρωσης



Η τεχνική μας εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικά CE KAI ISO

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί. Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας, η συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, με έμφαση πάντα στην ικανοποιηση του πελάτη. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή. Για τον λόγο αυτό έχουμε στην διάθεση μας σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές εμείς έχουμε την λύση!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά προϊόντων εκσκαφών, εργασίες ασφαλτόστρωσης, κατεδάφισης σε μονάδες ανακύκλωσης, όπως και την προμήθεια και μεταφορά οικοδομικών υλικών. Τέλος, αναλαμβάνουμε έργα υποδομής, διαμορφώσεις περιβαλλοντικών χώρων και εξυγίανση εδάφους.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των κατασκευαστικών έργων, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα, με το λιγότερο δυνατό κόστος.



ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΏΣΕΙΣ

Το έργο της ασφαλτόστρωσης είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία καθώς περιλαμβάνει διάφορα στάδια (όπως εκσκαφή και προετοιμασία του χώρου ασφαλτόστρωσης, συμπίεση της ασφάλτου κ.α.) τα οποία είναι κρίσιμα για τη διάρκεια ζωής του συγκεκριμένου έργου. Κατά συνέπεια για την αποπεράτωση μιας ασφαλτόστρωσης απαιτείται η χρησιμοποίηση διαφόρων βαρέων τύπου μηχανημάτων και εξοπλισμού, καθώς επίσης και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διαφόρων σταδίων της ασφαλτόστρωσης.

Η εταιρεία «ΑΣΦΑΛΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΛΟΓΥΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ » με τον άψογο επαγγελματισμό που τη διακρίνει, αναλαμβάνει υπεύθυνα και με συνέπεια την ποιοτική πραγματοποίηση κάθε είδους ασφαλτόστρωσης καθώς διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και έμπειρο- εκπαιδευμένο προσωπικό για τη σωστή εκτέλεση όλων των εργασιών στα διάφορα στάδια μιας ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ασφαλτόστρωση:

* Δρόμων
* Γηπέδων
* Χώρων Πάρκινγκ (Parking)
* Χώρους Υποστέγων

Επιπλέον μπορεί να ανταποκριθεί σε ειδικές ανάγκες ασφαλτόστρωσης που προκύπτουν κατά τη διάρκεια μεγάλων κατασκευαστικών έργων, καθώς και σε απαιτήσεις επικαλύψεων και επισκευών λακκούβας σε ήδη ασφαλτοστρωμένες περιοχές.



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Λιτόχωρο
Τηλέφωνο: 2352061257


Κινητό: 6977266243 / 6932729196


http://www.asphaltotexniki.4ty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !