17 Μαΐου 2022

Αυτόματοι πωλητές ΕΝ ΤΑΧΕΙ στην Κατερίνη




Η «ΕΝ ΤΑΧΕΙ» ιδρύθηκε το 1986 από τον Κουκόπουλο Γεώργιο στη Γερμανία και μεταφέρθηκε στην Ελλάδα το 1990 σαν μια πρωτοποριακή και καινοτόμα επιχείρηση.

Ο ιδρυτής Kουκόπουλος Γεώργιος, εργάστηκε για 4 χρόνια ως βοηθός εργαστηρίου συναρμολόγησης αυτόματων πωλητών στη Γερμανία, φοιτώντας παράλληλα στη σχολή WERNER-SIEMENS της Στουτγάρδης, στο τμήμα ηλεκτροτεχνίας λαμβάνοντας το δίπλωμα του τεχνικού ηλεκτρονικού ενεργειακών συσκευών το 1989. Επίσης φοίτησε στη σχολή του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου MITTLERER NECKAR στην Στουτγάρδη και έλαβε το δίπλωμα του τεχνικού ηλεκτρονικών μηχανών.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 που μεταφέρθηκε η εταιρεία στην Κατερίνη, η πώληση μέσω αυτόματων πωλητών δεν ήταν διαδεδομένη. Ωστόσο το μεράκι, η σκληρή δουλεία και η τεχνογνωσία πάνω στον κλάδο κατάφεραν να ανοίξουν δρόμους και να επεκτείνουν αυτό το επάγγελμα με αποτέλεσμα σήμερα η ΕΝ ΤΑΧΕΙ να απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει τμήματα marketing, τροφοδοσίας, ειδικό τμήμα επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης.

Από το 2008 με τον κλάδο της αυτόματης πώλησης ξεκίνησε να ασχολείται και ο γιός του κ. Κουκόπουλου και μετά από μια σειρά σπουδών στους κλάδους της ηλεκτρονικής, της μηχανολογίας, της ηλεκτρολογίας και των ψυκτικών την συνέχεια της ΕΝ ΤΑΧΕΙ από το 2018 την έχει αναλάβει πλέον ο Πέτρος Κουκόπουλος.

Σήμερα η ΕΝ ΤΑΧΕΙ αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, πρωτοπόρα στον κλάδο της και συνεχόμενα αναβαθμιζόμενη προς όλες τις εξελίξεις στον χώρο της αυτόματης πώλησης ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες της προσφέροντας πάντα τον καλλύτερο της εαυτό!



Σβορώνου 30, Κατερίνη
Τ.Κ. 60100

2351 400 683

694 226 8395

info@entahei.gr


https://entahei.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !