23 Μαΐου 2022

Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Κατερίνη !




Όπως είναι γνωστό στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας έχει ιδρυθεί το Μουσείο LOGIC, Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας. Στο ιδρυτικό ΦΕΚ περιγράφονται οι σκοποί και οι στόχοι του Μουσείου που θα εγκατασταθεί στους χώρους του Τμήματος.
Στα πλαίσια της οργάνωσης του νέου εγχειρήματος σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 25-5-2022 στις 19,30 είτε με φυσική παρουσία στους χώρους του Τμήματος, είτε διαδικτυακά μέσω της διεύθυνσης zoom :https://zoom.us/j/93362104705


Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν οι στόχοι της λειτουργίας του Μουσείου και θα συζητηθούν θέματα όπως
Ίδρυση Συλλόγου Φίλων του Μουσείου
Αναμόρφωση αίθουσας για στέγαση του Μουσείου

Συγκέντρωση Μουσειακού Υλικού

Η παρουσία σας όπως και η παρουσία φίλων σας στους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε το παρόν μήνυμα ως πρόσκληση συμμετοχής θα είναι καταλυτική και ουσιαστική στα πρώτα βήματα της υλοποίησης της δράσης μας .


Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τόσο στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και ευρύτερα στο κοινό της Πιερίας ιδιαίτερα στους νέους, ευκαιρίες για γνωριμία με τεχνολογίες και επιστημονικά θέματα μέσα από διαλέξεις, οργάνωση εκθέσεων και πολλαπλών σχετικών εκδηλώσεων που ευελπιστούμε να υλοποιήσουμε πολύ γρήγορα με τη συμπαράσταση του επιστημονικού προσωπικού του Τμήματος αλλά και των φίλων που ελπίζουμε να πλαισιώσουν αυτή μας την προσπάθεια.


Για καλύτερη οργάνωση της συνάντησης παρακαλούμε δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής στο mail : library@logistics.ihu.gr
ή στο τηλέφωνο 2351047868


Δημήτριος Τριανταφύλλου
Καθηγητής ΔΙΠΑΕ
Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !