23 Μαΐου 2022

Οι Φαρμακοποιοί της Πιερίας ζήτησαν από την Αντιπεριφερειάρχη ενίσχυση των περιφερειακών ιατρείων




Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 23 Μαΐου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας, κος Ελευθέριος Κουιμτζίδης, ο γραμματέας, κος Νίκος Παχυγιαννάκης και ο ταμίας, κος Χρήστος Οικονόμου.


Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα, με τους εκπροσώπους του Δ.Σ. των Φαρμακοποιών να εστιάζουν στα προβλήματα και τις προκλήσεις του κλάδου τους. Συγκεκριμένα, η συζήτηση στράφηκε στην ανάγκη ενίσχυσης κι ενδυνάμωσης τόσο με γιατρούς, όσο και με νοσηλευτικό προσωπικό των περιφερειακών ιατρείων, τα οποία θα μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερους ασθενείς, αλλά ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί και ο κλάδος των φαρμακοποιών, ο οποίος από την αρχή την πανδημίας μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μαζί με τους γιατρούς και τους υγειονομικούς της χώρας μας.


Επιλέον συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το φαρμακευτικό κλάδο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Πιερίας, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αφουγκράζεται και κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί της περιοχής μας και πάντοτε θα τους στηρίζει επισφραγίζοντας τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !