30 Μαΐου 2022

Κατερίνη: Κλειδώθηκε στο μπαλκόνι και γλύτωσε την πτώση από τον 4ο όροφο στο παρα τσακ !




Φώτο Αρχείου

Όπως αναφέρουν αναγνώστες της εφημερίδας μας δεν ειναι η πρώτη φορά . Συμβαίνει συχνά. 30χρονη γυναίκα σε περιοχή της Κατερίνης, κλειδώθηκε για μια ακόμη φορά στο μπαλκόνι της στον 4ο όροφο. Μένοντας μόνη και μην έχοντας ουσιαστικά άλλη επιλογή, προτίμησε να περάσει από την εξωτερική πλευρά, στο μπαλκόνι της γειτόνισσας για να ζητήσει βοήθεια. Στην προσπάθειά της αυτή λίγο έλειψε να πέσει στο κενό, καθώς το δεξί της πόδι γλίστρησε και βρέθηκε για λίγο να αιωρείται. Τελικά μετα από 2 λεπτά , κατάφερε να πατήσει γερά στο περβάζι και να περάσει στο μπαλκόνι της διπλανής οικογένειας. 

Από τις φωνές της , η γειτόνισσα άνοιξε την μπαλκονόπορτα και σοκαρισμένη είδε τη νεαρή κοπέλα μπροστά στα μάτια της. Τελικά όλα καλά, αφού η 30χρονη χρησιμοποίησε τα κλειδιά της γειτόνισσας και μπήκε ξανά στο σπίτι της. Ένοικοι αλλά και γείτονες πάντως τονίζουν στο Katerinipress.

"Και αυτή τη φορά ήταν τυχερή. Αν όμως κάποια φορά δεν είναι και πέσει φαντάζεστε τι θα γίνει ; Ίσως πρέπει να της γίνουν συστάσεις από την αστυνομία . Δε μπορεί κάθε φορά να τρέμει το φιλοκάρδι μας" .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !