13 Σεπτεμβρίου 2023

«Να είσαι πάντα αυτό το καλό παιδί που ξέρω, η μαμά πνίγεται»
Mε μεγάλο φόβο ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βίωσαν τις δραματικές στιγμές της πλημμύρας στη Θεσσαλία. Η κακοκαιρία Daniel έριξε τόσο νερό στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τρέξουν στις ταράτσες προκειμένου να σωθούν.

Μια κάτοικος του Πλατανιά Πηλίου, η κ. Μαρία, έζησε τις δραματικές στιγμές της πλημμύρας στην περιοχή. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η κ. Μαρία ανέφερε πως «ο γιος μου με έπαιρνε τηλέφωνο όταν είχα εγκλωβιστεί στο παράθυρο. Του έλεγα ‘’να είσαι πάντα αυτό το καλό παιδί που ξέρω, η μαμά πνίγεται’’».

Η κ. Μαρία είχε πιστέψει πως η μέρα που ξέσπασε η κακοκαιρία Daniel θα ήταν η τελευταία της, καθώς σε όσους την έπαιρναν τηλέφωνο, τους έλεγε πως πνίγεται. «Με έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα μου και της έλεγα πως πνίγομαι, με έπαιρναν αρκετοί φίλοι μου, έλεγα πνίγομαι σε όλους. Μόνο αυτό μπορούσα να τους πω».

Από τη 01:00 που ξεκίνησε η νεροποντή μέχρι τις 08:00 έμεινε εγκλωβισμένη στο παράθυρο η κ. Μαρία. «Κατέβηκε λίγο η στάθμη και κατάφερα να πάω μέχρι τη μέση. Το νερό έφτανε περίπου στα 2 μέτρα», ανέφερε η γυναίκα με τρεμάμενη φωνή.
https://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !