13 Σεπτεμβρίου 2023

Πάνω από 50 άτομα από την Κατερίνη στον Παλαμά Καρδίτσας για να βοηθήσει





Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Τις έστειλαν πριν λίγο μέλη της ομάδας που παρέδωσαν 9 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στον Παλαμά Καρδίτσας.
«Η πόλη βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση! Όλα τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα με σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα που βγάζει ο κόσμος από τα ρημαγμένα σπίτια. Ανθρωποι που παλεύουν ΜΟΝΟΙ τους. Πλήρης εγκατάλειψη! Παντού θυμός! Πολύ θυμός! Η μόνη ελπίδα, ο διπλανός! Το μόνο που μας απέμεινε: ο ένας για τον άλλον! Οι άνθρωποι χρειάζονται άμεσα βοήθεια..» γράφει ο Αλέξανδρος που βρέθηκε σήμερα στον Παλαμά.
Μια μεγάλη ομάδα πολιτών (https://shorturl.at/fmvU2), περίπου 50 ατόμων, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει από την Κατερίνη με προορισμό τον Παλαμά Καρδίτσας για να βοηθήσει ηλικιωμένους που δεν μπορούν να καθαρίσουν τα σπίτια τους.
Θα ξεκινήσουμε στις 6 το πρωί από τον Καπνικό Σταθμό με λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο ναύλωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Θα επιστρέψουμε στις 21:00 την ίδια μέρα.
Οσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε σε αυτή την μονοήμερη «εκδρομή», μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://shorturl.at/qsBK2
Η ομάδα θα συναντηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, το βράδυ στις 19:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, οδός Φλέμινγκ 19, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, όπου θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες για τον εξοπλισμό που θα πρέπει να έχει ο κάθε ένας/κάθε μία μαζί του/της, αλλά και τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να ληφθούν. Οσες και όσοι είναι από άλλες πόλεις θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.
Κρατείστε μόνο αυτό: Θα μπορούσαμε να είμασταν εμείς στη θέση τους και να εκλιπαρούσαμε για βοήθεια.
Αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως και τις 19:00 συγκεντρώνονται τα παρακάτω υλικά που θα χρειαστεί η παραπάνω ομάδα: Λάστιχα ποτίσματος (άνω των 10 μέτρων), Πλαστικές μπότες (39-45 νούμερο), Πλαστικά γάντια πολλαπλών χρήσεων/κουζίνας, Σφουγγαρίστρες, Σφουγγάρια, Πλαστικούς κουβάδες, Σκληρές σκούπες, Καθαριστικά, Απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, Μάσκες προσώπου, Οινόπνευμα!
Σας παρακαλούμε! Κοινοποιήστε το! Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !