1 Ιουλίου 2023

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα της Καλαμαριάς
Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα περιοχής αρμοδιότητας της προαναφερόμενης Υπηρεσίας.


Πρόκειται για 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (30-06-2023) στην Καλαμαριά, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 18-06-2023 έως 30-06-2023, εισήλθε σε τρία (3) καταστήματα (2 καταστήματα ψιλικών και 1 ίντερνετ καφέ)της Καλαμαριάς και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό των (1.155) ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (1) αεροβόλο πιστόλι, (1) κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια, (4) αμπούλες αερίου, χρηματικό ποσό, καθώς και ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των έκνομων πράξεων. Επιπλέον κατασχέθηκε (1) δίκυκλο ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !