1 Ιουλίου 2023

" Σημαντική η ενίσχυση των ποσοστών της Δημοκρατικής Παράταξης για ένα καλύτερο μέλλον "
Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία και όλη την επικράτεια.

Σε όλους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την σημαντική ενίσχυση των ποσοστών της δημοκρατικής παράταξης και το νέο της ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου. Ρόλος δημιουργικός, χρήσιμος και αναγκαίος.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, επιβεβαιώνει περίτρανα την ανάγκη να συνεχίσουμε τον αγώνα, για την υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, για τη θωράκιση και αποτελεσματική λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, για την αντιμετώπιση των εντεινόμενων κοινωνικών ανισοτήτων, για την εμπέδωση και διασφάλιση των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών, για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους, για τη δημοκρατική, συμμετοχική και δίκαιη πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

Χρέος μας είναι να διασφαλίσουμε το μέλλον με κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη συντηρητική κυριαρχία τόσο στη Βουλή όσο και στη κοινωνία.

Όλοι μαζί τόσο στην Πιερία όσο και Πανελλαδικά οφείλουμε να πορευτούμε χέρι - χέρι στον δύσκολο αλλά εθνικά αναγκαίο δρόμο που οδηγεί στην προοδευτική αλλαγή του τόπου. Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο μέλλον, αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοπτικής.

Επιβάλλεται να υπάρξει μια ισχυρή προοδευτική πολιτική φωνή, που θα αποτελέσει και την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης τα επόμενα χρόνια.

Ας μην ξεχνάμε ότι η παρουσία ακροδεξιών και νεοφασιστικών κομμάτων στη Βουλή, δεν επιτρέπει εφησυχασμούς. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο και για την Πιερία.

Κωνσταντίνος Κιτιξής

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !