27 Απριλίου 2023

Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) στο Κιλκίς




Η σύμβαση για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) Κιλκίς υπογράφτηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ανέστη Πογέλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας “Τ & Τ Τεχνικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.” Ιωσήφ Δαδάτση.

Για το έργο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ η εταιρία αναλαμβάνει να υλοποιήσει εργασίες ανάπλασης στο παραδοσιακό ιστορικό κέντρο της πόλης του Κιλκίς (τις οδούς 21ης Ιουνίου, Ελ. Βενιζέλου, Θεσσαλονίκης και Τσιρογιάννη), με στόχο ωα αναζωογονήσουν τον αστικό ιστό και να του προσδώσουν μια νέα ελκυστική και αισθητικά προσεγμένη οπτική, εκσυγχρονίζοντας τις συγκεντρωμένες στο κέντρο λειτουργίες, παράλληλα με την εικόνα της τοπικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν πλακοστρώσεις πεζοδρομίων με πλάκες και λωρίδες γρανίτη, ενώ προβλέπονται φυτεύσεις καλλωπιστικών θάμνων, τοποθέτηση ραμπών ΑμεΑ, οδεύσεων τυφλών και διαβάσεων πεζών, έξυπνες διαβάσεις καθώς και η εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού (φωτιστικά σώματα, κολωνάκια, παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων).

Οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων θα ξεκινήσουν άμεσα, με προτεραιοποίηση στον οδικό κορμό Γ. Καπέτα από οδό Τσιρογιάννη μέχρι την 21ης Ιουνίου, Βενιζέλου από 21ης Ιουνίου μέχρι το Δημοτικό Πάρκο – Κήπο και επί της οδού Λέκκα από 21ης Ιουνίου μέχρι Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν με τις σχεδιασθείσες παρεμβάσεις επί της 21ης Ιουνίου από την οδό Σόλωνος μέχρι την Τσιρογιάννη.

Στην περιοχή παρέμβασης για όλο αυτό το διάστημα έχουν προγραμματιστεί εργασίες σύνδεσης του φυσικού αερίου, υπογείωσης, αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης και εργασίες ανάπλασης του Open Mall.




kilkis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !