27 Απριλίου 2023

Η πασχαλινή εκδήλωση της Αδελφότητας Λιτοχωριτών Αμερικής «Ολυμπος»




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή εκδήλωση της Αδελφότητας Λιτοχωριτών Αμερικής «Ολυμπος», στην αίθουσα του σχολείου Πλάτωνα στο Μπρούκλιν, το Σάββατο 22 Απριλίου.
Ο πρόεδρος Σταμάτης Χασαμπένης στη χαιρετιστήρια ομιλία του ανέφερε: «Καλωσήρθατε απόψε σε αυτή την όμορφη Πασχαλινή εκδήλωση. Εκ μέρους ολόκληρης της αδελφότητας, του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε κοντά μας, αυτή τη ξεχωριστή βραδιά.
Το Λιτόχωρο είναι πολύ ξεχωριστό για όλους μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς που μπορούμε και συνεχίζουμε τη δουλειά που εδώ και 120 χρόνια περίπου, ξεκίνησαν οι συμπατριώτες μας.
Εκτιμούμε πολύ τη δουλειά και το έργο όλων όσων προηγήθηκαν, καθώς κατάφεραν να συνεχίσουν και να διατηρήσουν την αδελφότητά μας.
Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσουμε, όχι μόνο να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε όλα αυτά που μας παραδώσατε, αλλά και να τα μεγαλώσουμε. Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο της αδελφότητάς μας, στο οποίο τα παιδιά και τα εγγόνια πολλών αρχικών ιδρυτών ανέλαβαν την ευθύνη. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το όραμά σας.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους της βραδιάς, Μενέλαο Κάκαλο, Μαρία Πλέσσια, Μαρία Τσιντσιφά και Αγγελική Καραγκούνη που φρόντισαν να γεμίσει πλήρως αυτή η αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !