27 Απριλίου 2023

Hotel Dias Apartment στον Μακρύγιαλο





Οι υπάρχουσες δυνατότητες του καταλύματος είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, το ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεια τυπου-διαμερίσματα είναι το Ξενοδοχειο μας, στην Παραλια του Μακρυγιαλου, το οποίο όλο το χρόνο είναι ανοιχτό και περιμένει τους επισκέπτες του. Είναι εξαιρετική επιλογή για μια μακριά διαμονή ή μια σύντομη ξεκούραση, ή απλώς να σταματήσει κανείς σαν περαστικός για χαλάρωση.


Ο Μακρύγιαλος έχει κάθε δυνατότητα – την εξαιρετική ιστορική θέση, τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, την οικονομική ανάπτυξή – για να γίνει πραγματικά δυνατός.

Τη δυναμική θέση του στην Ελλάδα θα ενισχύσει το μουσείο που ετοιμάζεται στην περιοχή.

Η πλούσια ελληνική και ποντιακή ιστορική κληρονομιά του Μακρύγιαλου αποτελεί τέτοιο θησαυρό για τους κατοίκους του, ο οποίος πρέπει να διατηρηθεί και να παραδοθεί και στις επόμενες γενιές. Ο οικισμός γι' αυτό χρειάζεται συνεργασία για τη δημιουργία μιας εθνολογικής και λαογραφικής συλλογής, η οποία έχει και ως αποτέλεσμα την οικοδόμηση μιας κοινωνίας.

Πέρα από τις υπάρχουσες εκδηλώσεις που καλά λειτουργούν, τις ενισχύει και τις κάνει πιο δημοφιλείς για να γίνουν και στην Ελλάδα και διεθνώς όλο και πιο αναγνωρισμένες.

Οργανώνονται όλο και περισσότερες εκδηλώσεις ή σειρές εκδηλώσεων, που είναι ικανές να έλκουν πολλούς τουρίστες και να μπορούν να ταυτιστούν και διεθνώς με τον Μακρύγιαλο στην Ελλάδα.

Σας καλωσορίζουμε στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

Ο ιδιοκτητης

Oικογένεια Γιάντσιου

Διεύθυνση
Ολυπιάδος 25
Μακρύγιαλος Πιερίας
60066 Πύδνα Κολινδρός
Ελλάς
Τηλέφωνο: +30 2353041372
Κινητό : +30 6937312901
E-mail: hoteldiasapartment@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !