11 Απριλίου 2023

Δήμος Κατερίνης: Τίθεται σε λειτουργία η διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης




Ενισχύοντας τις ενέργειες του γύρω από το περιβάλλον, ο Δήμος Κατερίνης, προχώρησε στη δημιουργία δημοτικής διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης, με στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση, καθώς και την επιβράβευση των πολιτών για το περιβάλλον και την ανακύκλωση.




Η πλατφόρμα www.followgreen.gr/katerini θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη στους δημότες και τις επιχειρήσεις.




Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία χρειάζεται τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου μας, οι οποίες καλούνται να συμβάλουν με προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα αποτελέσουν την επιβράβευση των πολιτών για την ενεργή συμμετοχή τους στην πλατφόρμα. Κάθε επιχείρηση, η οποία στηρίζει την προσπάθεια αυτή, θα λάβει δωρεάν προβολή μέσα από τη δημοτική πλατφόρμα. Στόχος των προσφορών είναι να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο για τους πολίτες, ώστε να υιοθετήσουν την ανακύκλωση ως τρόπο ζωής.




Έτσι όσες επιχειρήσεις θελήσουν να στηρίξουν το εγχείρημα του Δήμου Κατερίνης, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένο το έντυπο συμμετοχής στο offers@followgreen.gr.

«Σας καλούμε όλους να δουλέψουμε μαζί για έναν καθαρότερο Δήμο και μια φιλικότερη πόλη προς εμάς και τα παιδιά μας» σημειώνει σε δήλωσή του – ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !