11 Απριλίου 2023

Βασίλης Νουλέζας: "Γνωστός καναλάρχης βίαζε την 12χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο" !




Σε πραγματικό μαραθώνιο έχει εξελιχθεί η διερεύνηση της υπόθεσης των βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.
Ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής βρίσκονται 21 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας, ενώ συνολικά 22 είναι οι κατηγορούμενοι, μια και μόλις ένας έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τώρα, στην... ανάπαυλα των εντάσεων γύρω από τις φερόμενες επιθέσεις που έχει δεχτεί η 12χρονη από αγνώστους όσο φιλοξενείται στο σπίτι συγγενούς της, έρχεται ένας γνωστός δικηγόρος, ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση του Ηλία Μίχου, ο Βασίλης Νουλέζας, να ρίξει μία ακόμη βόμβα και να ταράξει για τα καλά τα νερά της υπόθεσης. Ο γνωστός δικηγόρος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ισχυρίστηκε πως υπάρχουν ακόμη ουκ ολίγοι που ζήτησαν τη 12χρονη για να ικανοποιήσουν τις... ορέξεις τους.


Μάλιστα ένας από αυτούς φέρεται να είναι καναλάρχης τοπικού σταθμού της Αττικής, τον οποίο ο κ. Νουλέζας αποκαλεί «βασιλιά του telemarketing». «Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (επονομαζόμενο “βασιλιά του Telemarketing”) που τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!» είπε και είναι αλήθεια πως ξεσήκωσε θύελλα φημών και συζητήσεων.

Μάλιστα ο κ. Νουλέζας επισήμανε ότι η υπόθεση πλησιάζει στην κορύφωσή της, με την 33η τακτική ανακρίτρια να καλεί εντέλει τη 12χρονη για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση: «Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημά της να καταθέσει συμπληρωματικά στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών που αρχικώς απορρίφθηκε! Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της» τόνισε υπενθυμίζοντας πως μετά από πέντε διαδοχικές καταθέσεις στη ΓΑΔΑ και στην αρμόδια ψυχολόγο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, η ανακρίτρια είχε απορρίψει προγενέστερο αίτημα για νέα κατάθεση της 12χρονης.

Μέσα σε όλα, πάντως, ο Βασίλης Νουλέζας δεν εγκαταλείπει το αφήγημα που θέλει γνωστούς, επώνυμους έως και πολιτικούς να έχουν σπεύσει στο παρελθόν να ικανοποιήσουν τις... ορέξεις τους πάνω στη 12χρονη: «Διότι η ανήλικη, όπως πληροφορούμαι, αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί, να εντοπίσει να βρει φωτογραφίες για αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν πάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα, αλλά έκτοτε χάθηκε. Ο οποίος συνομιλούσε με κωδικούς με τον Ηλία Μίχο και έχουν καταγραφεί-αποκωδικοποιηθεί από την ΕΛΑΣ οι χυδαίες συνομιλίες τους. Πλην όμως δεν έχουν φτάσει ακόμη στα ίχνη του».
Οι παρακρατικοί και οι 213



Από εκεί και πέρα, ο κ. Νουλέζας στάθηκε ιδιαίτερα στη λίστα των 213 που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat, ενώ σχολίασε τις πληροφορίες περί επιθέσεων και τραυματισμού της νεαρής: «Η πλούσια λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλία Μίχου, κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindchat, μέσω emails, πολλές φορές με ψευδώνυμα, για να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Γι’ αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία, εντείνοντας τις ενέργειές τους, με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι, να την τρομοκρατήσουν, να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα. Συνδέεται, σχετίζεται το τελευταίο συμβάν με την είδηση ότι ζήτησε να καταθέσει. Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης, όπως γίνεται αντιληπτό. Να μη συλληφθούν ορισμένοι που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Στη βρόμικη υπόθεση μαστροπείας, σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης εμπλέκεται αναμφίβολα και άλλο δημόσιο πρόσωπο, πλην του προφυλακισμένου διαιτητή. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που δρουν και διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές» έγραψε, μεταξύ άλλων.





Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 11/4




parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !