11 Απριλίου 2023

Αλλοδαποί διέρρηξαν 18 εκκλησίες !




Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 39, 34 και 27 ετών, για 18 διαρρήξεις σε εκκλησίες στην Κεφαλονιά προχώρησαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας αστυνομικοί Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας.




Οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης, μετά την αποβίβασή τους από πλοίο της γραμμής Πόρος Κεφαλληνίας-Κυλλήνη, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από την Κεφαλονιά.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, 2.715,77 ευρώ, καθώς και τάματα και κοσμήματα, μέρος των οποίων επιστράφηκε στους εφημέριους των Ιερών Ναών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις διαρρήξεις.

Από τις 18 διαρρήξεις οι επτά έγιναν το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων μέχρι το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας σε εκκλησίες στις περιοχές Διβαράτα, Λογαράτα, Φερεντινάτα, Αντιπάτα, Φάρσα, Διλινάτα και Λουρδάτα, αφαιρώντας από τους τέσσερις εξ αυτών, πλήθος ταμάτων, κοσμημάτων και 350 ευρώ.

Η έρευνα που ακολούθησε μετά τη σύλληψη των τριών αλλοδαπών έδειξε ότι είχαν διαπράξει άλλες 11 διαρρήξεις και κλοπές σε εκκλησίες στην Κεφαλονία από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 έως τις αρχές Νοεμβρίου 2022 αφαιρώντας από τους 10 εξ αυτών τάματα καθώς και 1.100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !