7 Ιουνίου 2022

Συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού σε Μεσαία Μηλιά, Λόφο και Κεραμίδι




Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει να πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης και επέκτασης εγκαταστάσεων φωτεινών σηματοδοτών και ηλεκτροφωτισμού στις οδούς αρμοδιότητας ΥΤΕ ΠΕ Πιερίας. Το έργο με κωδικό 2131ΠΙΕ001ΙΔΠ20, το οποίο χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Κ.Μ., περιλαμβάνει τμηματική αντικατάσταση φωτεινών σηματοδοτών, καθώς επίσης και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων του οδοφωτισμού με σύγχρονης τεχνολογίας - χαμηλής κατανάλωσης led, με σκοπό την εξοικονόμηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.


Συγκεκριμένα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί επεμβάσεις επί της 13η Εθνικής οδού Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου στον οδοφωτισμό των κόμβων Μεσαίας Μηλιάς και Λόφου, ενώ θα ακολουθήσουν οι αντικαταστάσεις στην 4η Επαρχιακή οδό, στους δύο κόμβους του Κεραμιδίου.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει υψηλά στην ατζέντα της την προστασία του περιβάλλοντος, εν μέσω και της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης που αποτελεί πλέον απτή πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται αδιαπραγμάτευτη η ασφάλεια των διερχομένων συμπολιτών μας, αλλά και των επισκεπτών της Πιερίας εν όψει της θερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !