2 Ιουνίου 2022

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Πατριωτικής Ένωσης στην Κατερίνη




Περιοδεία στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Λαρίσης θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ το τριήμερο από 3 έως 5 Ιουνίου 2022.

Αναλυτικά:

Το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Ιουνίου ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με νέους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στις Περιφέρειες του Νομού Θεσσαλονίκης και στην υπόλοιπη Βόρειο Ελλάδα.


Το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Ιουνίου θα αναχωρήσει για την Κατερίνη, όπου στις 8 μμ θα εγκαινιάσει το νέο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στη συμβολή των οδών Διονυσίου Αρεοπαγίτου & Σολωμού, στην Πλατεία Μακεδονίας.


Την Κυριακή, 5 Ιουνίου, ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί τη Λάρισα για να συναντηθεί με τοπικούς συλλόγους και φορείς, στελέχη του κόμματος και υποψηφίους βουλευτές.

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του κόμματος στο Νομό Πιερίας και τους γειτονικούς νομούς να παρευρεθούν στα εγκαίνια του νέου εκλογικού κέντρου και να στηρίξουν με την παρουσία τους τα στελέχη και τον Πρόεδρό μας στην πορεία που έχουν χαράξει για εθνική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !