3 Ιουνίου 2022

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Σβορώνο




Γράφει ο Βασίλης Τσακιρίδης, δάσκαλος


Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Σβορώνο, όπου ο τοπικός Σύλλογος ΓΑΣ Σβορώνου δίνει ραντεβού με την ιστορία του…


Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον εκπρόσωπο της Πιερίας μας, τον «ΓΑΣ Σβορώνου» στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική κατηγορία.

Η τοπική ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου έχει κλείσει ραντεβού με την ιστορία του, στο παιχνίδι αυτό θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκπρόσωπο του Νομού Κιλκίς όπου οι κιτρινόμαυροι ποδοσφαιριστές της Πιερίας μας καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να φτάσουν στον μεγάλο στόχο όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την επίτευξη του στόχου της μεγάλης αυτής πρόκλησης για τον σύλλογο της Πιερίας μας.

Πέραν της ψυχής και της μαχητικότητας των κιτρινόμαυρων ποδοσφαιριστών μας, υπάρχει και μια ακόμη τεράστια δύναμη για να φτάσουν στο ποθούμενο αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μας και αυτή η δύναμη είστε όλοι εσείς οι πιστοί αγνοί φίλαθλοι της ομάδας κι όλης της ποδοσφαιρικής Πιερίας. Όλοι να βρεθούμε στις εξέδρες του γηπέδου στον Σβορώνο, αρωγοί και συμπαραστάτες δίπλα στους πρωταγωνιστές του αγώνα, δίπλα στους αγαπημένους ποδοσφαιριστές μας, στο πλευρό του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης στη μεγάλη αυτή προσπάθεια του αγαπητού συλλόγου.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:00 ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις θα πρέπει κάθε Πιεριέας φίλαθλος να βρεθεί στο γήπεδο του Σβορώνου και να γίνει ο 12ος ποδοσφαιριστής, εμψυχώνοντας την τοπική κιτρινόμαυρη ομάδα και δίνοντας παλμό στις εξέδρες.

Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Πιερίας ώστε να φθάσει στον πολυπόθητο στόχο που έθεσε βάζοντας γερά θεμέλια αυξάνοντας την δύναμη της ΕΠΣ Πιερίας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της πατρίδας μας.

Η επιτυχία ανόδου του ΓΑΣ Σβορώνου στη Γ΄ εθνική κατηγορία θα είναι επιτυχία όλου του Πιερικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας.

Φίλοι μου, όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά….

Με εκτίμηση

Βασίλης Τσακιρίδης, δάσκαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !