9 Μαΐου 2022

ΚΑΡΥΔΗΣ shoes 100% αυθεντικά υποδήματα στην Κατερίνη




Η επιχείρηση ΚΑΡΥΔΗΣ shoes δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση Γυναικείων και Ανδρικών υποδημάτων και αξεσουάρ μόδας απο την δεκαετία του ’90

Με έδρα το πρώτο κατάστημα στην Παραλία Κατερίνης αλλά και στο κέντρο της Κατερίνης λίγο μετά .

RAGAZZA ,TIMBERLAND, CAPRICE , MARCO TOZZI , MEXX , O’NEILL , GIOSEPPO , LEVI’S , BOXER ,WRANGLER PERLAMODA , FRAU, CAFE NOIR , NINE WEST, BENETTON , DIADORA και πολλά ακόμα είναι τα brands τα όποια μας εμπιστεύονται . Αποκτήστε γυναικεία πέδιλα, sneakers , γόβες, μποτάκια, ankle boots, booties, μπότες ,oxfords, peep toes, μπαλαρίνες και για τον άνδρα sneakers , casuals , δερμάτινα μποτάκια αλλά και τη μεγαλύτερη ποικιλία στα πιο ποιοτικά και στυλάτα brands παπουτσιών που υπογράφουν το στυλ, την άνεση και την ποιότητα σε παπούτσια και αξεσουάρ. Η ομάδα του KARIDIS SHOES σας εύχεται καλές αγορές και σας υπενθυμίζει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει στην καλύτερη και πιο σωστή επιλογή που θα ολοκληρώσει το στυλ σας.

Όλα τα προϊόντα του www.karidis-shoes.gr είναι 100% αυθεντικά. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας και το κάθε προϊόν μας συνοδεύεται από καρτελάκι γνησιότητας.

Η εμπιστοσύνη τόσων ετών και η προτίμηση σας μας τιμά και μας δεσμεύει για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση και πιό δυνατοί πρός το μέλλον!

Σας ευχαριστούμε!

Τηλέφωνο: 23511 00688
Μ. Αλεξάνδρου 47, Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !