9 Μαΐου 2022

Ανακατασκευάζονται τέσσερα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού
Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου αλλάζει τους όρους άθλησης στην πόλη ανακατασκευάζοντας τέσσερα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου, με στόχο να

καταστούν λειτουργικά και πάνω απ’ όλα ασφαλή για τους αθλούμενους, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέους και σύγχρονους χώρους άθλησης.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ανακατασκευάστηκαν με ίδιους πόρους και δόθηκαν στους δημότες :

το γήπεδο μπάσκετ «Κερκίδος» (στις οδούς Ελπίδος και Κερκίδος)


το γήπεδο μπάσκετ της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή


ο υπαίθριος χώρος με καλλισθενικά όργανα γυμναστικής στην οδό Κ. Καραμανλή


Δύο γήπεδα μπάσκετ στην περιοχή της Διαλογής

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην:

αντικατάσταση του κατεστραμμένου λόγω παλαιότητας ασφαλτοτάπητα, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις είχε υποστεί βαθιές ρηγματώσεις και ήταν επικίνδυνος


επίστρωση με ειδικό ελαστικοσυνθετικό τάπητα, ο οποίος προστατεύει σημαντικά από τραυματισμούς


αντικατάσταση των μπασκετών


βάψιμο και διαγράμμιση των γηπέδων


ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού.Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Καραμανλή στο Ελευθέριο Κορδελιό τοποθετήθηκαν επιπλέον κάδοι απορριμμάτων και παγκάκια μέσα στον πολυχώρο άθλησης και υπολείπεται η επιδιόρθωση της περίφραξης και η συμπλήρωση με υπαίθρια όργανα άσκησης στον υπόλοιπο χώρο.“Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, στις οποίες καθημερινά γυμνάζονται και ψυχαγωγούνται οι συμπολίτες μας. Η βελτίωση των ανοικτών γηπέδων της πόλης μας συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς με στόχο οι δημότες μας να αθλούνται σε σύγχρονες, λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Φροντίζοντας για τις συνθήκες άθλησης κοινού και συλλόγων φροντίζουμε για την υγεία, την ευεξία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο. Είμαι χαρούμενος γιατί όλα προχωρούν βάσει του αρχικού σχεδιασμού, και στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες και πόρους για να ολοκληρώνουμε μικρά και μεγάλα έργα” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Με σχέδιο και πολλή δουλειά κατορθώνουμε να ξεπερνάμε γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια. Συνεχίζουμε και απαντάμε με έργα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !