6 Μαΐου 2022

Κίνημα Αλλαγής Πιερίας : Την Κυριακή οι κάλπες για τις εσωκομματικές
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρες 07:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για το όνομα της Παράταξης, για την εκλογή συνέδρων και νέων οργάνων (Ν.Ε. -Τ.Ο.).


Για όλα τα όργανα και για τους συνέδρους ισχύουν οι ποσοστώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 35 του Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών (8/5/2022). Όσα μέλη εγγραφούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, οφείλουν να συμπληρώσουν πλήρως τη σχετική φόρμα εγγραφής μέλους. Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί ότι κάποιο μέλος ψήφισε σε περισσότερα από ένα εκλογικά τμήματα, αυτό θα παραπεμφθεί στην ΕΔΕΚΑΠ με πρόταση διαγραφής.


θα εκλεγούν 57 Σύνεδροι από την Πιερία [Σύνεδροι /Δήμο: Κατερίνης (35), Δίου Ολύμπου (14), Δήμος Πύδνας Κολίνδρού (8)].


Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 8/5/2022 απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή αντιτίμου ίσου με το ποσό του ενός (1) ευρώ.


Η ενημέρωση αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εκλογές, καθώς και τις 7 πόλεις και χωριά του νομού όπου θα στηθούν κάλπες.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού ταυτότητας. Το κόστος συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι 1 ευρώ.

Η σταυροδοσία για την εκλογή μελών της Ν.Ε. θα είναι έως 2 σταυρούςΗ σταυροδοσία για την εκλογή μελών των συντονιστικών επιτροπών (Σ.Ε.) των Τ.Ο. ορίζεται ως εξής :
Συντονιστική επιτροπή (Σ.Ε.) της ΤΟ Κατερίνης έως 2 σταυρούςΣυντονιστική επιτροπή (Σ.Ε.) της ΤΟ Δίου Ολύμπου έως 1 σταυρόΣυντονιστική επιτροπή (Σ.Ε.) της ΤΟ Πύδνας Κολινδρού έως 1 σταυρό

Η σταυροδοσία για την εκλογή των Συνέδρων είναι μονοσταυρία .Οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθούν στην Πιερία :

 

α/α

Δήμος

                    Εκλογικό Κέντρο 

1

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εργατικό  Κέντρο Κατερίνης (Ισόγειο)

2

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης  (Ισόγειο)

3

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

ΚΕΠ  Λιτοχώρου 

4

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Δημαρχείο Λεπτοκαρυάς

5

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Δημαρχείο Αίθουσα Δ.Σ. Κονταριώτισσα 

6

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Δημαρχείο Αιγίνιο

7

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Δημαρχείο  Κίτρος Πιερίας

 

 

 

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή 

 

      Κωνσταντίνος Κιτιξής 

        Γραμματέας ΝΕ

Κινήματος Αλλαγής Πιερίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !