6 Μαΐου 2022

Συστήματα Ακοής σε Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα




Η εταιρεία Συστήματα Ακοής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των ιατρικών ακουολογικών μηχανημάτων που αφορούν την ακοή, την απώλεια και την πρόληψη. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδίκευση με σύγχρονες μεθόδους μέτρησης και εφαρμογής τελευταίας τεχνολογίας ακουστικών, ώστε να αντιμετωπιστεί υπεύθυνα κάθε είδους απώλεια ακοής.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής, τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στον θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.

Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής», απαρτίζεται από ακοοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία, που διαθέτουν νέες ιδέες, πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα. Σε ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο, μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε, να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημα σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε. Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία, μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Η εταιρεία Συστήματα Ακοής διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις, δοκιμές, κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους, περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες με ταυτόχρονες ομιλίες, με τηλεόραση, με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.

Η εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών της είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 και CE MARK για την οργάνωση και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον κατέχει Πιστοποίηση Συμμόρφωσης από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας &Τεχνολογίας στην υγεία Α.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

-Παρέχετε συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τα Συστήματα Ακοής αποτελούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Όραμα μας, είναι ένας κόσμος, όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους ήχους της ζωής και την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.
Η ομάδα μας

Στην γενική διεύθυνση ο Μιχάλης Ιπλικτζόγλου και η Ροδούλα Χαρισοπούλου , ακοοπροθετιστές και τεχνικοί ακουστικών, θα φροντίσουν ώστε το πρόβλημα της ακοής σας να αποκατασταθεί πλήρως.

Λίγα λόγια για εμάς

Ο Μιχάλης Ιπλικτζόγλου ανήκει στην νέα γενιά των ακοοπροθετιστών με εκπαίδευση σε Γερμανία , Ελβετία και Βουδαπέστη. Έχοντας ειδικευθεί στην ψηφιακή εξέλιξη των ακουστικών μέσω “direct audio streaming” –απευθείας μετάδοση δεδομένων στο ακουστικό -και στην εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη των ακουολογικών μηχανημάτων , μπορεί και συνδυάζει τις γνώσεις με σύμμαχο την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, πετυχαίνοντας την πλήρη αποκατάσταση της ακοής και της σωστής εφαρμογής.

Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος αλλά και διάσημος Youtuber για θέματα που αφορούν την ακοή, τα ακουστικά βαρηκοΐας , τις εμβοές και πολλά άλλα .

Η Ροδούλα Χαρισοπούλου με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας, αρχικά ως εργαζόμενη στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ακουστικών βαρηκοΐας, εκπαιδευθείσα σε Γερμανία , Ελβετία και Βουδαπέστη , είναι πλέον από τους πιο καταρτισμένους ακοοπροθετιστές στην Ελλάδα.

Με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και με πιστοποίηση Ακοολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών , σήμερα είναι διευθύνουσα σύμβουλός της Εταιρείας ¨Συστήματα Ακοής¨» και προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε ασθενείς που υποφέρουν από απώλεια ακοής και εμβοές .

Μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Ιπλικτζογλου , έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο καταστημάτων και δικών τους εργαστηρίων κατασκευής ακουστικών και εκμαγείων.

Προσωπικό

Τα κέντρα μας είναι επανδρωμένα από έμπειρους και εξειδικευμένους ακοοπροθετιστές και τεχνικούς ακουστικών με πολυετή πείρα στην εφαρμογή ,ρύθμιση και την επισκευή των ακουστικών

Σε εμάς θα βρείτε νέους ανθρώπους , πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν , να ακούσουν το πρόβλημά σας και να σας βρουν υπεύθυνα λύση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Τηλ επικοινωνίας : 2310 233023 και 2310 902323

Μια δωρεάν δοκιμή στα κέντρα μας , θα σας πείσει πως το πρόβλημα της ακοής σας μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και υπεύθυνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !