19 Αυγούστου 2023

Οι 12 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τον Άγιο Σπυρίδωνα
ΣΥΝθεση: Οι 12 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τον Άγιο Σπυρίδωνα στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

• ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΚΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Παντρεμένη με τον Δημήτρη Σκάγια, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, η Χριστίνα εργάζεται ως νηπιαγωγός και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην ειδική αγωγή. Με κοινωνικές ευαισθησίες, προσφέρει παράλληλα εθελοντικά σε ορφανοτροφείο θηλέων.


• ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ - ΤΣΙΤΣΙΜΠΕΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Η Στέλλα Ζαρογιάννη - Τσιτσιμπέου είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Με διάθεση για προσφορά στην κοινότητά της, η Στέλλα εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου ως Νοσηλεύτρια (ΔΕ Νοσηλευτικής).


• ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΣΑΚΗΣ
Ο Σάκης Κατσιούλας είναι πτυχιούχος του τμήματος Τηλεπληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην διδακτική της πληροφορικής. Με αγάπη στην παράδοση και τον πολιτισμό, μέλος για αρκετά χρόνια του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας “Ο Κατσαντώνης”, θέλει να συνδράμει για το καλό της κοινότητάς του.


• ΚΩΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Δημήτρης Κώφας, δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα. Δραστήριος και δυναμικός, με συμμετοχή σε συλλόγους, γνωρίζει τα προκλήσεις με τις οποίες έρχονται σήμερα αντιμέτωποι οι αγρότες και επιθυμεί να συνεισφέρει με τις προτάσεις του στον τομέα αυτό.


• ΛΕΦΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Ο Γρηγόρης Λέφας, συνταγματάρχης (ε.α.), είναι από το 2014 πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Πιερίας “Ο Κατσαντώνης” και επί σειρά ετών διαιτητής ποδοσφαίρου στα τοπικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Πιερίας. Επιθυμεί να προσφέρει στην κοινότητα και στο Δήμο με βάση την πολυετή εμπειρία του στη δημόσια διοίκηση.


• ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Μπαμπανίκας είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου μας, με αντικείμενο απασχόλησης, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν στους αγρότες, όπως το μεγάλο θέμα της άρδευσης. Επιθυμεί με την υποψηφιότητά του να προσφέρει στην κοινότητά του και στον Δήμο, βάσει της πολύτιμης εμπειρίας του.

• ΠΑΧΗ - ΖΑΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Παχή-Ζαμάνη είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Ζαμάνη και δραστηριοποιείται στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της κοινότητάς της με την υποψηφιότητά της καταθέτει την πρότασή της για τον τόπο που ζει.


• ΠΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννης Πούλιος, συνταγματάρχης ε.α., υπηρετεί τα τελευταία χρόνια τον Δήμο Δίου-Ολύμπου από θέσεις ευθύνης. Ζει και δραστηριοποιείται στον Άγιο Σπυρίδωνα, είναι προσηνής και δοτικός και στις επερχόμενες εκλογές καταθέτει την πρότασή του, θέλοντας να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό της κοινότητάς του Αγίου Σπυρίδωνα και του Δήμου Δίου-Ολύμπου.


• ΠΟΥΛΙΟΥ - ΖΚΑΓΙΑ ΑΔΕΛΑΪΔΑ
Η Αδελαΐδα Πούλιου-Ζκάγια είναι ιδιωτική υπάλληλος και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Έχει γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τη σχολική κοινότητα και επιθυμία να συνεισφέρει έμπρακτα στον χώρο αυτό.


• ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Δημήτρης Ρίζος υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια ως αντιπρόεδρος της Κοινότητας. Δημοτικός υπάλληλος, εκλεγμένος σε δημοτική επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας, ο Δημήτρης αποτελεί ένα αξιόλογο και εργατικό στέλεχος της Κοινότητας, με διάθεση για δουλειά, καθαρό και ευθύ λόγο.


• ΤΖΗΜΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Ο Αστέριος Τζήμας είναι πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών της Νομικής ΑΠΘ, με ειδίκευση στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ιστορία, φιλοσοφία και κοινωνιολογία του Δικαίου. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια και συνδυάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των νέων ανθρώπων που χρειάζεται ο τόπος μας.


• ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
O Νίκος Χαλβατζής είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και εργάζεται ως μηχανικός οχημάτων και επαγγελματίας οδηγός. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα, καθώς και ως μελισσοκόμος. Επιθυμεί να προσφέρει με τις δυνάμεις του για το καλό του Αγίου Σπυρίδωνα και του Δήμου.
Προχωρούμε στην επόμενη μέρα της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα και του Δήμου Δίου-Ολύμπου έχοντας απτή παρακαταθήκη το έργο μας και παρουσιάζοντάς την πρότασή μας για την επόμενη μέρα, με σχέδιο, με συνέπεια με αποτέλεσμα.


Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΝθεση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !