3 Μαΐου 2023

Αυτόματοι Πωλητές Ροφημάτων - Αναψυκτικών - Snack στην Κατερίνη ΕΝ ΤΑΧΕΙ


Με 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο των αυτόματων πωλητών, η εταιρεία ΕΝ ΤΑΧΕΙ έγινε συνώνυμο της αυτόματης εξυπηρέτησης για εκατοντάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.


Η αρχή πραγματοποιήθηκε από τον Γιώργο Κουκουλόπουλο το 1986 στη Γερμανία. Πρωτοπόρος για την εποχή του, διπλωματούχος Τμήματος Ηλεκτροτεχνίας της Στουτγάρδης και αντιλαμβανόμενος την ανάγκη της ελληνικής αγοράς, μετέφερε την εταιρεία στην Ελλάδα το 1990.

Στις επόμενες δύο δεκαετίες, η μέχρι πρότινος άγνωστη πώληση µέσω αυτόματων πωλητών, έβαλε ισχυρές βάσεις για το μέλλον µε σκληρή δουλειά και τεχνογνωσία.

Το νήμα παίρνει ο γιος, Πέτρος Κουκουλόπουλος, το 2008. Μεγαλωμένος στους αυτόματους πωλητές, μυήθηκε και αγάπησε την εταιρεία και τις μηχανές.


Έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά σπουδών σε καίριους για την εταιρεία κλάδους αναλαμβάνει το 2018 τα ηνία της εταιρείας.

Οι γνώσεις, η θεωρητική και η τεχνική του κατάρτιση στην ηλεκτρονική, τη μηχανολογία, την ηλεκτρολογία και τη ψυκτική σε συνδυασμό µε την νέα κουλτούρα διοίκησης αλλάζουν το τοπίο για την ΕΝ ΤΑΧΕΙ. Δημιουργούνται οργανωμένα τμήματα τροφοδοσίας, επισκευής, συντήρησης, αναβάθμισης και διαχείρισης πελατολογίου.

Μεγαλώνει ο στόλος των οχημάτων δημιουργώντας ένα γρήγορα δίκτυο εξυπηρέτησης και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας. Παρέχει αυτόματους πωλητές σύμφωνα µε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, το μέγεθος, το χώρο, τον αριθμό προσωπικού και συνάπτει συνεργασίες µε γνωστά brands καθιερώνοντας όχι µόνο την τιμή αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων ενώ παρέχει παράλληλα τη διαµόρφωση των χώρων εγκατάστασης των αυτόματων πωλητών σε κάθε εταιρεία.




Σήμερα η ΕΝ ΤΑΧΕΙ έχοντας χτίσει την εταιρική και προϊοντική της ταυτότητα είναι ο ηγέτης των αυτομάτων πωλητών και η καλύτερη επιλογή συνεργάτη για κάθε εταιρεία.



Υποστήριξη / ΠαραγγελίεςΤηλ.2351 400 683
Κιν.694 226 8395



ΕργαστήριοΣβορώνου 30, Κατερίνη
Τ.Κ. 60100



E-mailinfo@entahei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !