3 Μαΐου 2023

Διαγνωστικό Κέντρο Euromedica Πιερίας στην Κατερίνη
Το Διαγνωστικό Κέντρο Euromedica Πιερίας λειτουργεί από το 1993 και εντάχθηκε στον Όμιλο της Euromedica το 2008. Από τον Αύγουστο του 2016 οι εγκαταστάσεις του μεταφέρθηκαν σε καινούργιο ανακαινισμένο χώρο 1.200 τ.μ., με καινούργια τμήματα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ιατρικό εξοπλισμό του με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μέσα, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης υψηλών προδιαγραφών.

Το Διαγνωστικό Κέντρο Euromedica Πιερίας συνεργάζεται με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά Ταμεία καθώς και με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, εξυπηρετώντας περισσότερα από 35.000 περιστατικά ετησίως, βάζοντας πάνω και πριν απ’ όλα τον άνθρωπο.

Μέλημα του εξειδικευμένου ιατρικού, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού του Διαγνωστικού Κέντρου Euromedica Πιερίας είναι η ασφάλεια των ασθενών, η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση, η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των ασθενών και η δημιουργία ενός άνετου και φιλικού περιβάλλοντος. Το κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς. Εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Ζαλόγγου 17, Κατερίνη, 60133, ΠΙΕΡΙΑΣ
Διαγνωστικά Κέντρα | Αξονική Τομογραφία
Διαθέτει αξονικό τομογράφο και υπέρηχο.

Τηλέφωνο:
2351039896

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !