9 Απριλίου 2023

Αγροτικό εισέβαλε σε... σαλόνι σπιτιού




Μοιάζει με σκηνή από ταινία κι όμως είναι αληθινό περιστατικό και αφορά τροχαίο που σημειώθηκε στην Κρήτη και από θαύμα δεν τραυματίστηκαν άνθρωποι.

Πιο αναλυτικά, ο ομάδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στο Facebook έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκε μέσα στο σαλόνι ενός σπιτιού στις Μοίρες Ηρακλείου, το οποίο οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούσαν ως 2η κατοικία και ευτυχώς δεν βρίσκονταν εκεί.








Η ανάρτηση αναφέρει:

«Το απίστευτο συμβάν συνέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι αποθήκες της Ένωσης Μεσαράς, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού κατέληξε μέσα στο σπίτι μαζί με το όχημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε το έλεγχο του οχήματος του μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, καταλήγοντας να γκρεμίσει συρμάτινο φράχτη, να διασχίσει τον κήπο με τις αγκινάρες και να μπει κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι που ευτυχώς, όπως προαναφέραμε, εκείνη την ώρα ήταν άδειο από τους νοικοκυραίους.

Οι τελευταίοι – που έχουν και μικρά παιδιά, τα οποία παίζουν συνήθως στην αυλή – λένε “ευτυχώς” που γλίτωσαν τα πολύ χειρότερα, οι ζημιές ωστόσο που μετρά το εξοχικό τους σπίτι είναι μεγάλες και απαιτούν άμεση αποκατάσταση…»

https://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !