5 Μαρτίου 2023

SS TECH DOG :Σκυλοτροφές -Ζωοτροφές -Gadget στην Κονταριώτισσα Πιερίας

 


Ένα νέο κατάστημα σκυλοτροφών, ζωοτροφών και Gadget κυνηγιού λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην Κονταριώτισσα Πιερίας.

Ο ιδιοκτήτης του Στέλιος Τόκας, έχοντας εμπειρία σε αυτά τα είδη αποτελεί σίγουρη εγγύηση για τις αγορές σας στα συγκεκριμένα προϊόντα. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο Katerinipress :" Ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια, καθώς παρατηρήσαμε ότι λείπει ένας τέτοιος χώρος από τα χωριἀ μας, Κονταριώτισσα, Καρίτσα, Βροντού, Άγιο Σπυρίδωνα, Νέα Έφεσο, Δίον και όχι μόνο. 





Στο κατάστημά μας, το οποίο έκανε εγκαίνια πριν από λίγες ημέρες, μπορεί κανείς να βρει διάφορες σκυλοτροφές σε απίστευτη προσφορά μόλις 18 αντί 22 ευρώ ! Σε προσφορές έχουμε και τα διάφορα λουράκια για σκύλους. 







Επιπλέον οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν διάφορες ζωοτροφές σε εξαιρετικές τιμές αλλά και ποιότητα. Επίσης για τους λάτρεις του κυνηγιού προσφέρουμε service των GPS ή άλλων Gadget των κυνηγών῾









Το SS TECH DOG θα αποτελέσει σίγουρα σύντομα το νέο σας προορισμό για τις αγορές των κατοικιδίων σας. Άνοιξε στην Κονταριώτισσα και σας περιμένει !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !