5 Μαρτίου 2023

Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία της Σοφίας – Ειρήνης Ταχματζίδου




Η Σοφία – Ειρήνη Ταχματζίδου καθόταν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας και σκοτώθηκε στα Τέμπη. Στην κηδεία της, ο πόνος κατά διαστήματα ήταν βουβός για όλους…

Η κηδεία της 32χρονης κορύφωσε το μεσημέρι τον πόνο των δικών της ανθρώπων. Η Σοφία – Ειρήνη Ταχματζίδου, ήταν αρχικά στη λίστα με τους αγνοούμενους του δυστυχήματος στα Τέμπη, όμως τελικά η σορός της ταυτοποιήθηκε. Ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν οι γονείς είναι ανείπωτος. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να βρεθούν για αυτούς τους ανθρώπους. Ο Λαγκαδάς θρηνεί καθώς εκτός από την 32χρονη, ανασύρθηκε νεκρός και ο Νικήτας Καραθεοδώρου, που επίσης βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια του Intercity.

Με δάκρυα στα μάτια και ένα μεγάλο γιατί να βρίσκεται στο μυαλό όλων, ξεκίνησε το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία της 32χρονος ανιψιάς του δημάρχου Λαγκαδά, Σοφίας – Ειρήνης Ταχματζίδου, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η εξόδιος ακολουθία της άτυχης 32χρονης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης και το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Η σορός της Σοφίας – Ειρήνης, ταυτοποιήθηκε μετά από αρκετές ημέρες, καθώς αρχικά ήταν στη λίστα των αγνοούμενων.



Η Σοφία – Ειρήνη Ταχματζίδου καθόταν στα πρώτα βαγόνια του Intercity 62 και σκοτώθηκε ακαριαία. Αρχικά οι γονείς και οι στενοί συγγενείς της ευελπιστούσαν να γίνει ένα θέμα και η νεαρή να έχει σωθεί. Αυτό όμως δεν συνέβη και το πρωί, στην πιο δύσκολη ώρα, όλοι όσοι γνώριζαν την 32χρονη ήταν συντετριμμένοι.




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !