4 Μαρτίου 2023

H Ευγενία ψάχνει τον Μιχάλη με το κίτρινο φούτερ που της έσωσε τη ζωή
Μία συγκινητική ιστορία με ένα 25χρονο κορίτσι να ψάχνει τον 20χρονο συνεπιβάτη και σωτήρα της θυμίζει τις αναζητήσεις του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Οι παλιότεροι θυμούνται ακόμα τις αναζητήσεις μέσω του Ερυθρού Σταυρού που πέρασαν στην ιστορία της χώρας. Το σύστημα ήταν απλό.


Σε μία εποχή δίχως τεχνολογία, ο ενδιαφερόμενος έπαιρνε τηλέφωνο στην ανεκτίμητης αξίας υπηρεσία της Οργάνωσης και οι άνθρωποί της μετέδιδαν το μήνυμα μέσω ραδιοφώνου σε κάθε γωνιά της χώρας.

Στην σύγχρονη Ελλάδα, μπορεί οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να μην κατάφεραν ποτέ να εκμεταλλευτούν ακόμα και τις πιο απλές μορφές της τεχνολογίας, βυθίζοντας στο πένθος δεκάδες οικογένειες αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, όμως μία αναζήτηση έχει όλες τις προϋποθέσεις να ευοδωθεί.

Ο λόγος για ένα κορίτσι που σώθηκε από την κόλαση του τρένου στα Τέμπη με τη βοήθεια ενός αγοριού.


Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Και τώρα η Ευγενία αναζητά τον Μιχάλη για να του πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.

Την είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος του Alpha Βιβή Μπουγιούρα που συμμετείχε στην προσπάθεια της 25χρονης να βρει τον 20χρονο σωτήρα της.

«Έπειτα από ρεπορτάζ & προσωπική επαφή με την Ευγενία -επιβάτιδα ετών 25 -κάνει έκκληση να βρει τον Μιχάλη (κίτρινο φούτερ). Την έσωσε μέσα από το «καταραμένο» τρένο. Να του πει ότι τον ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της που της είπε «πάτα πάνω μου να βγεις».Το ποστ της συναδέλφου έγινε viral στα σόσιαλ μίντια με πολλούς να συμφωνούν πως ο 20χρονος ήρωας της Ευγενίας αλλά και άλλων ανθρώπων είναι ο Μιχάλης Κλάψης από τους Λειψούς, που δεν έσωσε μόνο εκείνη, αλλά πολλούς ακόμα ανθρώπους.

Μάλιστα, μίλησε για τις τραγικές στιγμές και πώς κατάφερε να απεγκλωβίσει κάποιους από τους συνεπιβάτες του.


makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !