4 Μαρτίου 2023

Βιοτεχνία Παραγωγής Σαλατών Άλφα Γεύση στον Σβορώνο


Η “Άλφα Γεύση” ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Κατερίνη και στόχο την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών, όπως η Τυροκαυτερή με τυρί Φέτα ΠΟΠ, Τζατζίκι με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Κοπανισμένη με τυρί Φέτα ΠΟΠ και Κόκκινες Πιπεριές και πολλές ακόμη ιδιαίτερες συνταγές.

Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα αναπτύξαμε την γκάμα μας και με άλλα επίσης εκλεκτά εδέσματα, όπως το Χούμους, Γιαούρτι με Φέτα και Ντομάτα Λιαστή, Cream Cheese με Φέτα και Στραγγιστό Γιαούρτι.

Xρησιμοποιούμε αγνές και ελληνικές πρώτες ύλες (όπως τυρί Φέτα, Στραγγιστό Γιαούρτι, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, κτλ.) οι οποίες ξεχωρίζουν από μόνες τους. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε ποιοτικά προϊόντα που να έχουν θρεπτική αξία και αξεπέραστη γεύση.

Οι αυθεντικές ελληνικές μας γεύσεις εκτιμώνται ιδιαίτερα και στο εξωτερικό.
Η “Άλφα Γεύση” έχει αναπτύξει σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ EN ISO9001:2008, ΕΛΟΤ EN ISO: 22000:2005, BRC, IFS. Mε αυτό τον τρόπο εξάγει αυτή τη στιγμή τα προϊόντα της στην Ευρώπη, στην Αμερική καθώς και σε άλλες τρίτες χώρες.

Το όνομα “Άλφα Γεύση” έγινε συνώνυμο της κορυφαίας σαλάτας στην Ελλάδα και αποτελεί εγγύηση σε ότι έχει να κάνει με ποιότητα και αυθεντική ελληνική γεύση.
Σβορώνος Πιερίας, Κατερίνη
ΤΚ 60100 – ΕλλάδαΤΗΛ.: 23510 73126, 23510 38511
FAX: 23510 31610Εξυπ/ση Πελατών: info@alphagefsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !