4 Μαρτίου 2023

Camping Αγιάννης στη Μεθώνη Πιερίας




Το τουριστικό συγκρότημα Hotel Camping AGIANNIS, που λειτουργεί από το 1968. Μόλις 24 χλμ από την πόλη της Κατερίνης, 43 χλμ από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και 60 χλμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία και με άμεση πρόσβαση και μέσω του ΚΤΕΛ Πιερίας (Στάση Μακρυγιαλού) όπως με τρένο (Σιδηροδρομικός Σταθμός Αιγινίου). Αυτό το υπέροχο τουριστικό συγκρότημα που είναι ανοιχτό και λειτουργεί από 1 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή καταπράσινη τοποθεσία ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Βουνό και θάλασσα, πράσινο και μπλε, βρίσκονται σε υπέροχη αρμονία. Το καλό επίπεδο υπηρεσιών, η εξαιρετική φιλοξενία, το οικογενειακό περιβάλλον και η ιδανική γεωγραφική θέση του Camping – Hotel AGIANNIS είναι ένας δυνατός συνδυασμός για τη σωστή επιλογή σας.

Αυτό το υπέροχο τουριστικό συγκρότημα που είναι ανοιχτό και λειτουργεί από 1 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή καταπράσινη τοποθεσία ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Βουνό και θάλασσα, πράσινο και μπλε, βρίσκονται σε υπέροχη αρμονία. Το καλό επίπεδο υπηρεσιών, η εξαιρετική φιλοξενία, το οικογενειακό περιβάλλον και η ιδανική γεωγραφική θέση του Camping – Hotel AGIANNIS είναι ένας δυνατός συνδυασμός για τη σωστή επιλογή σας.
Μια παραλία 800 περίπου μέτρων με ψιλή άμμο και ρηχή θάλασσα, ιδανική για παιδιά με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Ξεχωριστές πισίνες για ενήλικες και παιδιά με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Εστιατόριο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το πρωινό του βλέποντας την υπέροχη ανατολή του ηλίου από τη θάλασσα, να γευτεί νόστιμα πιάτα με φρέσκα θαλασσινά αλλά και κρέατα από την περιοχή μας, αλλά και μαγειρευτά ημέρας που παρασκευάζονται προσωπικά από τα μέλη της οικογενειακής επιχείρησης. . Για το βράδυ μπορεί κανείς να δειπνήσει παρέα με το ιδανικό σκηνικό της φωτισμένης Θεσσαλονίκης που βρίσκεται απέναντι. Pool bar με θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε όλες τις ώρες της ημέρας, απολαμβάνοντας τον καφέ σας, το ποτό σας ή ακόμα και ένα ελαφρύ σνακ. Δωρεάν φυλασσόμενο πάρκινγκ για όλους τους πελάτες του Ξενοδοχείου – Camping AGIANNIS- Παιδική χαρά-Mini Market όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή σας Δωρεάν Wifi
Μεθώνη, 60066, Πιερία, Ελλάδα
Reception: +30 2353-041-216
Υπεύθυνοι Παύλος και Νίκος
+30 697-855-2520
+30 693-478-1539

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !