4 Μαρτίου 2023

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο της 42χρονης Βάιας Μπλέκα




Βουβός πόνος νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 42χρονη Βάια Μπλέκα – Καρακώστα, μία εκ των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.



Η 42χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γιώργο Καρακώστα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα παιδιά τους την 19χρονη Αθανασία και τον 15χρονο Λευτέρη.

Έξω από την εκκλησία ο χώρος έχει πλημμυρίσει με στεφάνια με λευκά λουλούδια. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστατεί ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.




onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !