14 Μαρτίου 2023

Βασίλης Κατσάρας -Αδερφός Αθηνάς: "Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους'




Ξεσπά ο αδερφός της Αθηνάς Κατσάρα, της 34χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη, μιλώντας στον Alpha.



Η Αθηνά ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της με τελικό προορισμό την Κατερίνη. Ο σύζυγός της, Νίκος Ζήσης, είναι μεταξύ των τραυματιών και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας. Όπως μετέδωσε το Star, ο άνδρας έμαθε την ημέρα της κηδείας της από ψυχολόγους ότι η σύντροφός του δεν βρίσκεται πια στη ζωή.


Συγκεκριμένα, ο αδελφός του 34χρονου θύματος, ποδοσφαιριστής του Πιερικού, δήλωσε για τις τελευταίες στιγμές της: "Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί. Από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου, η αδελφή μου φώναξε "Νίκο, το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας".


"Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό" ανέφερε ο Βασίλης Κατσάρας.



"Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους! Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση" είπε στη συνέχεια ο Βασίλης Κατσάρας.

Όπως είπε, το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την αδελφή του, καθώς μιλούσαν αραιά ήταν: "Έχουμε πει ο ένας για τον άλλον… Συγχωρούνται. Κάτι σαν περασμένα, ξεχασμένα δηλαδή".




thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !